Contacteaza-ne: 0761.990.600 | office@terra-agency.ro

Cabinet veterinar Valu – locul care intruneste toate conditiile pentru o alegere perfecta

Cabinet veterinar Valu – locul care intruneste toate conditiile pentru o alegere perfecta

Intocmai cum pentru un om sanatatea nu este o joaca, acelasi principiu se aplica si in cazul animalelor de companie. Fie ca aveti un catel, o pisica, o reptila, un rozator sau o pasare, este esential sa alegeti serviciile de medicina veterinara in care sa aveti incredere si sa puteti apela ori de cate ori aveti nevoie. Cabinet veterinar Valu prin intermediul specialistilor, va explica in urmatoarele randuri de ce este important sa tineti cont atunci cand alegeti astfel de servicii.

Cum sa alegeti un cabinet veterinar Valu si sa va asigurati ca serviciile sunt asa cum va doriti?

Cabinet veterinar Valu va ofera o gama de servicii complete incepand de la consultatii si tratamente pana la interventii chirurgicale si toaletare. Dar pentru a face o alegere cat mai buna, este foarte important sa nu alegeti cabinetul veterinar la intamplare. La mijloc este sanatatea animalutului de companie. Informatia este cea mai buna solutie pentru a putea determina daca serviciile medicale oferite sunt compatibile cu dorintele dumneavoastra. De asemenea, dupa ce ati facut alegerea, este foarte important sa programati o consultatie pentru a vedea daca si animalutul de companie se simte confortabil pe mana respectivului veterinar. La cabinet veterinar Valu toate animalutele sunt tratate foarte bine, cu multa rabdare si dragoste pentru micutele necuvantatoare.

Plata pentru servicii trebuie sa fie si ea una rezonabila intrucat suntem siguri ca nu doriti sa cheltuiti o avere pentru o simpla consultatie de rutina. Aici la cabinet veterinar Valu intotdeauna puteti gasi oferte foarte bune dar si reduceri frecvente. Acum, totul depinde de dumneavoastra daca urmeaza sa apelati la noi sau doriti doar sa aflati cateva informatii esentiale in prima instanta.

Vizita la medical veterinar este foarte stresanta pentru animalutele de companie, mai ales pentru pisici, si singura metoda pentru a combate sau cel putin sa diminuati aceasta teama este sa va asigurati ca ati facut alegerea perfecta in privinta specialistului care urmeaza sa-i trateze pe micii companioni. Medicii veterinari de la cabinet veterinar Valu trateaza animalele cu rabdare si totul este realizat astfel incat stresul animalutelor sa fie cu mult diminuat.

Cabinet veterinar Valu – Recomandari pentru o colaborare perfecta cu medicul veterinar

Va recomandam sa folositi serviciile medicale ale aceluiasi veterinar pentru ca atat animalutul cat si veterinarul sa se familiarizeze unul cu celalalt iar interventia medicala sa se realizeze mult mai usor. Trebuie sa va informati din timp daca medicul veterinar face deplasari la domiciliu sau daca primeste urgente atunci cand situatia o solicita. Aici la cabinet veterinar Valu toate acestea sunt posibile si nu trebuie decat sa anuntati ca ajungeti la noi chiar din momentul in care va aflati pe drum.

Un alt aspect foarte important este ca acel cabinet veterinar pe care il alegeti sa fie cat mai aproape de locuinta dumneavoastra dar, in situatii exceptionale puteti sa apelati chiar si la cabinete care sunt putin mai departe. Mai ales daca aveti o masina atunci nu va fi greu sa transportati animalutul si atunci alegerea cabinetului veterinar devine mult mai simplu. Aceasta conditie este valabila mai mult pentru cei fara masina care trebuie sa apeleze la alte modalitati de transport. Cabinet veterinar Valu este pregatit sa primeasca fiecare animalut care se afla in necesitatea de a primi ingrijire medicala de calitate.

Informatiile despre tarifele practicate pentru diferite interventii, serviciile oferite de cabinet veterinar Valu dar si multe altele, puteti sa le aflati accesand site-ul nostru www.cabinetveterinarvalu.ro 


CONTACT:

Pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/CabinetVeterinarValuDrRebecaNeagu

Telefon: 0722.666.406

Adresa: Str. Dumitru Olariu, Valu lui Traian, jud. Constanta

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*