Contacteaza-ne: 0761.990.600 | office@terra-agency.ro

Cofetaria Oana din Ramnicu Valcea iti arata cum sa ai un Candy Bar de vis!

Cofetaria Oana din Ramnicu Valcea iti arata cum sa ai un Candy Bar de vis!

Petrecere în famile, nuntă, botez, aniversare sau orice ocazie specială devine mult mai frumoasă și interesantă dacă iși face apariția, într-un colț dulce o masă plină de bunătățuri cu care să-ți răsfeți invitații. Da, da, ai ghicit. Este vorba despre Candy Bar!

candy-bar-valcea

Candy Bar Ramnicu Valcea – Ce este un Candy Bar mai exact?

Păi, cum să zicem mai pe scurt? O masă, de preferat imensă, plină ochi cu prăjiturele, fructe, ciocolățele, cupcakes, popcakes, și tot ce mai cuprinde în structura sa cuvântul ”cakes”. Un candy-bar este cu mult mai interesant în prezența unei teme, care să poate da frâu liber imaginației prin fel de fel de mici decorațiuni în tandem cu tematica aleasă. Un candy bar te face să visezi, să retrăiești bucuria copilăriei și să te afli pentru o scurt perioadă, ce-i drept, în paradisul deserturilor. Cum să nu-și dorești un astfel de colț dulce la petrecerea ta?

Orice candy-bar menit să reprezinte un succes în cadrul oricărei petreceri începe cu o discuție, creionată și pe hârtie, împreună cu echipa care se va ocupa de masa plină cu delicii rafinate. Iată o listă esențială pentru a demara proiectul tă delicios:

  1. NUMARUL INVITATILOR

Desigur ca anvergura petrecerii este un aspect esential de stiut atunci cand incepem pregatiriile pentru orice Candy-Bar. Cantitatea de prajiturele care va umple masa dulce este stabiliota in stransa relatie cu numarul invitatilor prezenti la eveniment. Este recomandat sa nu alegem cate o prajitura din fiecare tip per invitat, pentru că ne vom trezi a doua zi cu o multime de prajituri neconsumate, si cel mai sigur ca nici nu ne vom mai putea bucura de ele, dat fiind faptul ca au stat toata seara in spatiu deschis.

2. CULORILE SAU TEMATICA PETRECERII

Ce interesante sunt petrecerile cu tematica! Si ce bine se potriveste un candy bar asortat cu restul povestii! Inspiratia anilor ’20, tematica sportiva, un anumit film sau desen animat, in functie de tipul petrecerii, absolut orice este realizabil prin intermadiul unui candy bar bine organizat. Mai jos avem un exemplu de candy bar pentru un botez, inspirat din desenele cu pirati:

candy-bar-tematic-botez

3. BUGETUL

Comunicarea cu echipa de cofetari care te va ajuta sa-ti organizezi momnetul dulce al petrecerii este extrem de importanta pentru rezultatul sau final. Asa ca stabileste un buget maxim si in functe de acesta, alegeti de comun acord cele mai potrivite sortimente de prajiturele, care sa-i bucure atat vizual, dar mai ales gustativ, pe participantii la eveniment.

Ce sortimente alegem pentru un Candy Bar de neuitat?

Cele mai populare tipuri de prăjituri, care fac deliciul tuturor invitaților și care reușesc să uimească de fiecare dată prin prisma gingășiei sunt macarons, eclerele colorate, cupcakes și candypops, dar oferta este mult mai diversă și delicioasă. Nu ne crede pe cuvânt! Întreabă-i pe cei de la Cofetăria Oana!candy-bar-ramnicu-valcea

Cofetaria Oana din Ramnicu Valcea  inseamna in primul rand o echipa de profesionisti, experti in realizarea si design-ul unui candy bar, care pot asigura reusita oricarei petreceri. Cofetaria OANA este alaturi de tine cu sfaturi pertinente pentru a fi sigur ca alegi tot ce este mai bun pentru evenimentul tau, iar transportul si montajul sunt gratuite.


DATE DE CONTACT:

Adresa: River Plaza Mall, etaj 3, Calea lui Traian, nr.121, Jud. Valcea

Telefon: 0744.393.703

E-mail: comenzi@cofetaria-oana.ro

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*