Contacteaza-ne: 0761.990.600 | office@terra-agency.ro

Tineti cont de aceste cateva criterii si veti avea cele mai bune motofierastraie

Tineti cont de aceste cateva criterii si veti avea cele mai bune motofierastraie

Asa cum se procedeaza la achizitionarea oricarui produs, primul lucru pe care doriti sa il stiti sunt informnatiile asociate acestuia. Inainte de a cumpara oricare dintre modelele de motofierastraie trebuie sa va faceti in cap o lista cu cele mai importante caracteristici pe care doriti sa le indeplineasca. Numai asa va fi capabil sa va intruneasca asteptarile si sa va ofere tot ceea ce doriti.

Achizitionati motofierastraie de calitate urmand cativa pasi simpli

Atunci cand vine vorba sa achizitionati motofierastraie nu trebuie sa va ghidati numai dupa pret intrucat sunt si alte criterii de care trebuie sa tineti cont. Desigur, si pretul este important dar acela este cam pe capatul listei prioritatilor mai ales daca va doriti sa investiti intr-un echipament de calitate care sa va tina pe termen lung si sa va faceti munca eficient.

Specialistii nostri in materie de echipamente au intocmit o lista cu cele mai importante trasaturi de care sa tineti cont atunci cand le alegeti si astfel veti putea sa va asigurati ca de oriunde le-ati achizitiona veti face o afacere buna.

In primul rand, informatiile despre tipul motorului sunt foarte importante intrucat in functie de tipul de aplicatie pe care il alegeti puteti opta pentru un motor cu benzina sau unul electric. Diferenta intre cele doua este ca cel cu motor pe benzina este potrivita pentru utilizari profesionale conferind mobilitate iar cel cu motor electric este recomandat semi profesionistilor care realizeaza aplicatii mai mici. Lantul este iarasi un element important care merita o atentie deosebita intrucat de lungimea acestuia depinde viteza de lucru pe care doriti sa o aveti.

Asigurarea confortului si protectiei la manevrarea de motofierastraie

Existenta unui sistem anti vibrare care este foarte important pentru a putea oferi utilizatorului intreg confortul dorit cat si pentru a se evita oboseala acumulata dupa manevrarea echipamentului.

Greutatea echipamentului este unul dintre aceste aspecte importante dar nu este si esential. Greutatea creste o data cu performanta acestor motofierastraie iar daca folositi una usoara pentru o aplicatie medie inseamna mai mult timp de utilizare pe cand cu motofierastraie mai grele terminati munca mult mai repede si mai eficient.

Si nu in ultimul rand, nu uitati ca atunci cand folositi motofierastraie sa utilizati echipament de protectie create special pentru manevrarea unui astfel de echipament. Aproximativ 18% din accidentele forestiere se petrec tocmai datorita faptului ca nu se utilizeaza echipament de protectie adecvat. Un astfel de echipament este compus din pantaloni rezistenti la taieri, casca de protectie, manusi din material conceput pentru o prindere sigura, ochelari de protectie, casti de protectie si bocanci rezistenti.

In acest mod veti putea sa fiti pregatiti atat pentru achizitia unui model de motofierastraie dar sa si lucrati in cele mai optime conditii. Daca sunteti interesat sa aflati mai multe detalii despre modelele disponibile va asteptam pe site-ul nostru www.vivaldishop.ro sau sa ne contactati direct utilizand datele noastre de contact iar specialistii nostri va vor raspunde la toate intrebarile pe care le aveti.


CONTACT:

TELEFON: 0745.657.431

E-MAIL: office@vivaldishop.ro

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*