Contacteaza-ne: 0761.990.600 | office@terra-agency.ro

Update! Ads Manager si Power Editor – un singur instrument de promovare

Update! Ads Manager si Power Editor – un singur instrument de promovare

Facebook a anuntat recent ca are de gand sa uneasca cele doua intrumente de promovare – Ads Manager si Power Editor intr-unul singur, mai eficient prin combinarea celor mai bune caracteristici ale celor doua. Pe de o parte, creativitatea optiunilor din Ads Manager și pe de alta parte, functiile complexe de editare a reclamelor existente in Power Editor.

Oficialii de la Facebook spun ca incepand cu finalul acestei saptamani, schimbarile in interfata platformei de publicitate vor incepe sa apara in conturile advertiserilor.

Acest update este gandit in asa fel incat sa ramana familiar atat celor care foloseau Ads Manger, cat si celor care utilizau Power Editor.

noul ads manager facebook-min


 

Ce aduce in plus imbinarea dintre Ads Manger si Power Editor?

In primul rand, mai multa logica si mai multa functionalitate. Pana acum erai nevoit sa accesezi pe rand cele 2 platforme pentru a beneficia de optiunile creative din Ads Manager si de complexitatea din Power Editor. Acum vom avea acces la statistici si date avansate referitoare la anunturile initiate, capacitatea de a customiza coloanele, istoricul activitatii, toate sub umbrela unui singur tool eficient, aflat intr-o permanenta optimizare.

Ramane de vazut cand se va updata platforma si la noi, in Romania.

 

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*